Administratiekantoor Dalila

Contactgegevens

Administratiekantoor Dalila Ferchichi
Schoolweg 35, 6653 BB, Deest
Tel 0487-847058
GSM 0622110720
KvK nr: 55597009
Stuur ons een e-mail

Wij werken o.a. voor / samen met:

 

Dalila Ferchichi

Vanaf 1994 ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de Detailhandel en Ambulantehandel.Hierdoor kan ik mij goed inleven in de ondernemers in die branche, ik weet tegen welke problemen zij aanlopen en kan ze daar uit eigen ervaring mee begeleiden.

Nadat ik mijn AOV diploma heb behaald ben ik begonnen aan de opleiding Ondernemer Goederenvervoer.

 

In 2005 heb ik het diploma Ondernemer Goederenvervoer behaald bij het College voor Logistiek te Purmerend. Vanaf 2006 ben ik werkzaam geweest als financieel administratief medewerkster in de transportsector.
Vanaf juli 2012 ben ik met mijn administratiekantoor van start gegaan en ben ik mij gaan richten op de administratieve dienstverlening voor zzp┬┤ers in diverse sectoren waaronder bouw, evenementen organisatie detailhandel en de ambulante handel.

Mijn hart en specialisatie ligt met name in de transportsector

Voor mij is de klant koning, of deze nu komt voorrijden in een dure Mercedes of een oude werkbus, voor mij is een ongedwongen informele sfeer belangrijk, ik heb echt een non- nonsens mentaliteit.

Mocht het zo zijn, dat door omstandigheden een gesprek niet kan plaatsvinden tijdens kantoortijden, dan is het ook mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken, dit geldt ook voor de aanlevering van de administratie. Deze kan ook tegen voorrijkosten worden opgehaald.